Comoditatea Jucatorilor Atunci Cand Mor

Votam, argumentam, imbunatatim regulamente.

Comoditatea Jucatorilor Atunci Cand Mor

by trickboy Tue Apr 07, 2015 12:22 am
Voi incepe cu una din observatile proprii pe care le-am observat pe terenul de joaca organizat de ACC in special. Regula de a striga mort in distante restranse si a scoate vesta reflectorizanta. Multi jucatori sunt atat de comozi incat dupa ce mor nu comunica faptul ca au murit. Prefera sa taca din gura si sa plece mai departe. Iar vesta reflectorizanta nu o pun la o vedere pentru tot unghiul de 360 grade, iar asta rezulta in derutarea celorlati jucatori si a celui care a facut kill in primul rand. Iar la knife kill nu fac referire aici.

Voi ce parare aveti ? de cei care nu comunica accest lucru si nu pun vesta reflectorizanta la vedere?
trickboy

Re: Comoditatea Jucatorilor Atunci Cand Mor

User avatar
by alpha112 Tue Apr 07, 2015 8:51 am
In ceea ce priveste faptul ca nu se anunta ca cineva este mort, sunt de acord cu tine. Este o problema destul de importanta in jocurile CQB, sau atunci cand agajezi pe distante mici, unde iti este obturat campul vizual de diverse obstacole, si nu vezi daca din cei 2-3 jucatori pe care ii vanezi a iesit sau nu vre-unul. Cu vesta este destul de alambicat sa oferi un camp vizual de 360 grade tuturor, dar cel mai simplu ar fii sa o pui pe cap, sau sa o tii in mana pe langa corp
User avatar
Offline
Posts
8
Joined
Thu Mar 26, 2015 6:20 pm

Re: Comoditatea Jucatorilor Atunci Cand Mor

User avatar
by BlackDragon Thu Apr 09, 2015 7:41 pm
Pai ar merge de o regula aici. Ridici mana imediat ce simti bila pe tine odata cu strigatul tare "Mort", astfel se elimina si faza cu "nu te-am auzit".
Semnalizezi vizual si sonor ca esti atins.
User avatar
Offline
Posts
5
Joined
Thu Apr 02, 2015 8:30 pm
Location
Airsoft Club Constanta

Re: Comoditatea Jucatorilor Atunci Cand Mor

User avatar
by Chris Mon Apr 13, 2015 10:16 pm
Cred ca printre primele reguli ar trebui sa fie aceasta cu strigatul de "mort" sau "hit" indiferent de pozitia ta. (CQB in camera, pe camp, transeu, copac, etc). Este si un avantaj pentru coechipierii tai, fiind singurul tau mod de a anunta un pericol dupa ce ai fost scos din joc. Ajuta enorm, nu degeaba doar la knife kill se spune sa nu exclami executia, aduce un avantaj tactic impresionant.
User avatar
Offline
Posts
2
Joined
Mon Apr 06, 2015 11:36 pm

Sort By

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Jump To