As dori sa particip la jocul de duminica

Jocul principal al asociatiei. Duminica de duminica ne vedem pe teren.

Re: As dori sa particip la jocul de duminica

by trickboy Sat Aug 01, 2015 10:46 am
Salut Sebastian, ma numesc Draghici Gabriel si fac parte din Staff-ul A.C.C. Ma bucur sa aud ca avem noi doritori de joaca. In primul rand o sa te atentionez ca nu ai postat in rubrica in care trebuie, avem un topic de forum dedicat pentru incepatori. (topic)
Link Zona Incepatori:
viewforum.php?f=18

Ca si nou venit, va trebui sa fi prezent la unul din jocurile noastre saptamanale ca simplu spectator mai ales ca esti incepator, care nu a mai practicant sportul de airsoft. O sa am marea rugaminte sa vi cu prietenii tai la un joc sa vedeti despre ce este vorba, avem un regulament(R.O.I - reguli de ordine interioara) ce necesita citirea lui cu atentie.

Obligatoriu sa aveti ochelari de protectie + o vesta reflectorizanta(nu conteaza culoarea) altfel nu veti putea participa ca si spectator!

Link R.O.I:
viewtopic.php?f=22&t=14

Pentru mai multe detalii si intrebari iti sunt la dispozitie atat aici cat si pe grupul de facebook: Airsoft Club Constanta (A.C.C.)

jocul de duminica(02-08-2015) se va organiza la NRG PARK LUMINA. Iar Adunarea generala se face la 08:00 (AM) Statii de carburant OMV(Bd. Tomis, Strada Suceava, Constanța 900514).
trickboy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Jump To