Prezentare Squad Anarchy

Sedinte tehnice, planuri, discutii intre membri squadului Anarchy.

Prezentare Squad Anarchy

User avatar
by Snakus Fri Mar 27, 2015 6:57 pm
Anarchy Squad este o echipa din orasul Constanta care face parte din cel mai mare si mai unit club din zona Dobrogei, numit Airsoft Club Constanta .Ideea de la care am pornit a fost un grup de jucatori mic, dar foarte activ, care sa vrea un pic mai mult decat doar sa arunce cu bile in tot ceea ce misca. Scopul squad-ului e sa faca un joc dinamic, cu accent pe colaborare (two is one, one is none), si, pe cat posibil, cu unele accente de realism (in ce priveste manipularea replicilor, modul de comunicare, miscarea in teren etc). Pana a ajunge acolo insa e mult de munca, de aceea atitudinea membrilor e un criteriu esential pentru apartenenta la Anarchy.

Ce NU vrem sa fim sau sa facem:
- Gura mare (pe teren sau in afara lui) si participare/rezultate la limita de jos
- Jocul clasic moldovenesc, tip “scoartza de copac”, in care stai pitit dupa acelasi pom in speranta ca, intr-un final, Doamne-Doamne ii va trazni pe adversarii aflati la 50m in fata ta, ca acestia vor muri de batranete sau ca se vor plictisi si pleca acasa.
- Nemuritori / nimeritori / focar de exemple negative pe teren sau in afara lui
- Atitudini gen “cine esti tu, sa-mi spui mie ce sa fac?”. Daca ai o problema in a urma indicatiile unui coleg de echipa (chiar daca e din squad cu tine sau nu) care se ocupa cu strategia echipei, locul tau nu este cu noi.
- Sa extindem antipatiile personale la nivel de grup sau in afara jocului. E normal sa ai simpatii si antipatii, nu e normal sa ai ceva impotriva unui squad/grup in general daca tu personal nu te intelegi cu 1-2 membri ai acelui squad.

Cum vrem sa fim:
- Prezenti pe cat posibil la joc. Nu o sa tinem condica de prezenta, cred ca oamenii activi sunt stiuti si vizibili, nu e nevoie de topuri sau semnaturi. Daca intr-o sambata ti s-a imbolnavit pisica, e ziua prietenei (sau invers, e ziua pisicii sau ti s-a imbolnavit prietena), sau pur si simplu n-ai chef sa fii fugarit cu bile de diverse greutati si culori, e foarte ok. Pur si simplu sa incerci ca prezenta la joc sa fie mai mult regula decat exceptie.
- Exemplu pozitiv pentru incepatori, prin atitudine, joc, disponibilitate si rabdare de a ii ajuta si indruma. Daca il vezi facand ceva gresit, arata-i cum e bine, in loc sa urli la el, sa-l trimiti acasa sau sa-l faci sa-i vina sa nu mai calce la joc. Ideal, sa-si spuna in sinea lui “cand o sa cresc, vreau sa fiu ca nenea aia”
- Activi in timpul jocului, sa gandim situatia si sa actionam.
- Sa poti rade la o gluma, in loc sa te superi. Chiar daca e o intepatura la adresa ta.
- La sfarsitul unei zile de joc, sa plecam obositi, dar cu ranjetul pe fata ca ne-am distrat de minune. Pana la urma, despre asta este airsoftul.Am inceput putini, si intentionam sa ramanem relativ putini. In momentul de fata, au statutul de Anarchy 6 jucatori (Snakus, Ciobyke, Kappa, Black Dragon, Sava si Pyro), Pe termen lung, pana la sfarsitul anului , am vrea sa ajungem undeva la 10 membri. De ce asa putini? Preferam un numar mai mic de persoane cu aceeasi atitudine si abordare a jocului, in locul unui grup numeros care are in comun doar numele squad-ului din care fac parte (nici o ofensa intentionata la adresa squad-urilor mult mai numeroase)
Last edited by Snakus on Fri Apr 03, 2015 2:18 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Offline
Posts
6
Joined
Thu Mar 26, 2015 7:25 am
Location
Constanta

Re: Prezentare Squad Anarchy

User avatar
by BlackDragon Thu Apr 02, 2015 9:06 pm
Paul aka BlackDragon :)
User avatar
Offline
Posts
5
Joined
Thu Apr 02, 2015 8:30 pm
Location
Airsoft Club Constanta

Re: Prezentare Squad Anarchy

by Sfarc Thu Dec 10, 2015 10:04 pm
Salutare :D
As vrea sa ma reapuc de acest hobby voi cei din Anarchy ma stiti sunt Traian din anumite motive a trebuit sa ma retreg cand mai era un pic si se finaliza procedura cu asociatia.
Sper ca este loc ....
Posts
1
Joined
Thu Dec 10, 2015 9:52 pm

Sort By

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Jump To